Brenner du for teknologi og har du erfaring med patentarbeid?

Vi søker en erfaren og utadvendt patentrådgiver (bachelor/masteringeniør) innenfor teknologi til vårt kontor i Oslo.

Stillingen

Hos Plougmann Vingtoft vil du bli en viktig del av et erfarent team av patentrådgivere og advokater som proaktivt jobber med patentering og kommersialisering av kunders produkter og ideer. Vi jobber for et bredt spekter av kunder, herunder både universiteter og en lang rekke høyteknologiske virksomheter fra både inn- og utland.

Du kommer til å jobbe i et kundeorientert og kommersielt miljø hvor du samtidig har rik mulighet til å dyrke oppgaveløsning med utgangspunkt i din tekniske bakgrunn.

Du vil i tett samarbeid med våre kontorer i Danmark, samt vår norske advokat, få selvstendig ansvar for å videreutvikle vår saks- og kundeportefølje i Norge. Noe reiseaktivitet til Danmark må således forventes.

Din profil

Du er utdannet bachelor/masteringeniør med spesialisering innen for maskin eller elektro. Videre er det ønskelig at du allerede har noen års erfaring med patentarbeid, noe som gjør deg i stand til å raskt inntre i rollen som saksansvarlig.

For å passe til rådgiverrollen bør du personlig være utstyrt med et velutviklet ’relasjons- og nettverksgen’, være oppsøkende og utadvendt av natur og trives i møtet med andre mennesker.

Du kan se deg selv som en del av en organisasjon hvor verdier som engasjement, troverdighet, kreativitet og profesjonalisme er i høysetet, både i forhold til kundene og i samarbeidet med dine kollegaer.

Du har solide norsk- og engelskkunnskaper og er dyktig til å kommunisere på begge språk, både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr

Du kan bli en del av en spennende kunnskapsvirksomhet hvor kulturen er preget av korte beslutningsveier og med dialog på tvers av organisasjonen. Vi tilbyr dessuten intern undervisning, utviklingsmuligheter og en attraktiv lønnspakke som korresponderer med din kompetanse og din erfaring.

Som patentrådgiver er det viktig å forstå kundens produkt og kommersielle situasjon helt til bunns. Her er det European Patent Attorney og partner Peter Sørensen, som er på besøk i Kamstrups testlaboratorium nær Skanderborg i Danmark.

Hvem er vi?

Plougmann Vingtoft er et av Skandinavias mest anerkjente rådgivningsfirmaer innenfor håndtering, beskyttelse, kommersialisering og strategisk anvendelse av IPR. Vi har rundt 80 ansatte fordelt på våre kontorer i Hellerup (hovedkontor), Aarhus, Oslo, München og Madrid. Vår kjernekompetanse er vår evne til å omdanne teknologi, oppfinnelser og idéer til godt beskyttede, profitable IP-rettigheter. Vårt mål er å tilby våre kunder det høyeste nivå av teknisk og juridisk ekspertise, samt beskyttelse av deres varemerke, forsknings- og utviklingsinvesteringer, slik at de kan omsettes til forretningsmuligheter.

Har du spørsmål?

Du er velkommen til å kontakte Per Jørgen Nygreen, Head of Technology & Software (København) på telefon: +45 33 63 93 00 – e-post: pjn@pv.eu eller Stine SønstebøHead of Legal Norway (Oslo), +47 22 00 74 36 – e-post: sts@pv.eu

Søknadsfrist

Send din søknad inkl. CV og kopi av relevante eksamensbeviser til job@pv.eu merket med “Erfaren patentrådgiver/Norge”. Intervjuer vil holdes løpende, da vi ønsker at den rette kandidat kan starte hurtigst mulig.

Vær oppmerksom på at e-post til og fra job@pv.eu ikke er kryptert, men din søknad vil bli håndtert fortrolig. Les mer om vores behandling af søknader her.

Arbeidssted

Plougmann Vingtoft
C.J. Hambros plass 2C
0164 Oslo

LES OGSÅ: