Plougmann Vingtoft braker inn i varemerke-eliten

I mer enn tre år har Plougmann Vingtoft sin varemerkeavdeling levert glade kunder og rådgivning i toppklasse til både kreative iverksettere og store, multinasjonale virksomheter. Det er en bedrift som har vakt gjenklang i den store verden.

Beviset på dette er nettopp kommet fra det anerkjente Managing Intellectual Property, som har sendt Plougmann Vingtoft sin varemerkeavdeling direkte inn på deres upartiske og prestisjefylte rangliste over de beste danske varemerkerådgivere i kategorien ’Trademark prosecution’.

Vi er ekstra stolte over at vi er sprunget direkte inn i Tier 3, og hoppet lett og elegant over ranglistens nederste trinn, Tier 4, hvor en rekke av landets førende advokatfirmaer befinner seg. Det er et stort og velfortjent skulderklapp til den erfarne duo Jette Sandel og Ellen Breddam, som leder varemerkeavdelingen, og som på ganske kort tid har utviklet varemerkerådgivning til en av Plougmann Vingtoft sin kjernekompetanser.

Sist, men ikke minst, så høster vårt kontor i Norge på ny internasjonal anerkjennelse ved å fastholde deres plassering i den norske Tier 3 både i ’Trademark prosecution’ og ’Trademark contentious’. Kjempeflott!

Se hele MIP’s rangliste her.