Plougmann Vingtoft flytter nærmere kundene i sør Danmark

Headerbilde: Kirstine Mengel

Odense-området har de siste årene markert seg helt i front når det gjelder innovasjonsaktivitet og godt samspill mellom forskningsmiljøer og industri. Et omdømme som i det siste har tiltrukket seg IT-giganten Facebook, som har valgt Odense for å bygge ut et nytt, avansert datasenter. For å følge denne utviklingen nøye, åpner vi nå kontor i Videnbyen (Cortex Park), som er nær bl.a. Syddansk Universitet.

Plougmann Vingtoft har i flere år fungert som rådgiver for Syddansk Universitet i IPR spørsmål og kommersialisering av forskningsresultater, og som rådgiver for en rekke gründervirksomheter på Fyn.

Som et ledd i å komme enda tettere på eksisterende kunder og samarbeidspartnere i området, leier vi oss fra 1. februar 2017 derfor inn i Videnbyen (Cortex Park), som ligger i et inspirerende, internasjonal miljø, sentralt plassert midt i Danmark.

Med innflyttingen i den syddanske forskerparken ønsker vi å støtte opp om parkens ambisjon, som har fokus på:

Å skape og videreutvikle et dynamisk innovasjonsmiljø hvor gründere har gode muligheter for utvikling og vekst, og hvor gode idéer, vekstmuligheter
og kommersialisering er i fokus

Vårt rådgiverteam har lang erfaring med å arbeide sammen med lidenskapelige gründervirksomheter for å kommersialisere og beskytte deres nye, innovative teknologier. Blant annet har vi arbeidet sammen med flere virksomheter som er en del av den såkalte ”fynske robotklynge”.


Foto: Kirstine Mengel

Vi håper at eksisterende, så vel som nye kunder, vil titte innom våre kontorer til en uforpliktende samtale om hva våre rådgivere kan gjøre for deres virksomhet eller produkt.

Vi ser fram til å møte dere i Videnbyen, etter å ha avtalt tid. Ring telefon +45 33 63 93 00 eller skriv til oss på pv@pv.eu og avtal et møte med oss.

På gjensyn i Odense i nær fremtid.