Plougmann Vingtoft kåret som årets patentfirma 2017 i Danmark

Der restaurantene har Michelinstjernene og filmindustrien Oscarutdelingene, har IPR-bransjen MIP Global IP Awards. Her utdeler det høyt respekterte britiske analyse- og nyhetmediet, Managing Intellectual Property, hvert år priser til IPR-rådgivningsvirksomheter rundt om i verden, som har markert seg særlig positivt.

At det krever noe helt ekstraordinært for å vinne en Global IP Award og oppnå utnevnelsen som IP Firm of the Year understrekes av at det bare velges en virksomhet pr. land til å motta prisen.

Det er derfor med stolthet vi kan avsløre at Plougmann Vingtoft i går kveld (den 9. mars) stakk av gårde med prisen som årets patentfirma i Danmark.

Vår CEO, Annette Siewert Lindgreen, og våre IP Stars-rådgivere Kim Wagner , Peter Sørensen og Michael Friis Sørensen samt partner Katja Sørensen representerte firmaet ved prisoverrekkelsen i London, hvor de fikk overrakt IP Firm of the Year-statuetten.

Det er jo en ekstra stor glede at vi mottar utnevnelsen nettopp i år, hvor vi feirer vårt 50 års jubileum…

I år er det 12. gang prisen uddeles til den virksomhed, der har præsteret bedst i det forgangne år. Vinderen udpeges i forbindelse med Managing IP’s omfattende analyse af IPR-virksomheder på verdensplan kaldet World IP Survey. Analysen er baseret på rådgiverfirmaernes præstationer og resultater samt interviews med tusindvis af virksomheder, IPR-eksperter og kunder, der benytter sig af firmaernes rådgivning.

Vi er stolte og beærede over å motta denne prisen. Det er en stor anerkjennelse av alle våre hardt arbeidende medarbeidere, som på daglig basis yter innovasjon og profesjonell rådgivning i bestrebelsen på å styrke våre kunders konkurranseevne gjennom bruken av IPR, siger Annette Siewert Lindgreen, CEO i Plougmann Vingtoft og tilføyer: ”Og så er det jo en ekstra stor glede at vi mottar utnevnelsen nettopp i år, hvor vi feirer vårt 50 års jubileum”.

Som en ekstra fjær i hatten ble det også for litt siden offentliggjort at Plougmann Vingtoft i dette års World IP Survey er plassert i Tier 1 – den beste i kategorien patent prosecution, noe som skjer 10. gang på rad! – les mer om vår ’Tier 1’-plassering her.

Les også om våre eksperter, som er anerkjent som individuelle ’IP Stars’