Plougmann Vingtoft ruster opp med advokatkompetanse i Danmark

Plougmann Vingtoft har fra januar 2018 etablert et strategisk partnerskap med det nystiftede PV Legal, og har dermed utvidet sitt allerede brede spekter av immaterielle tjenester. Samarbeidet innebærer at Plougmann Vingtoft nå også kan tilby sine kunder juridisk bistand i både Norge og Danmark, samt representere klienter i konflikter og rettssaker som omhandler IP-rettigheter, først og fremst innen varemerker og design.

Lanseringen av PV Legal innebærer også at Plougmann Vingtoft sine kunder i Danmark også kan få spesialistrådgivning om inngåelse av kommersielt viktige kontrakter og avtaler, for eksempel lisens- og utviklingsavtaler og/eller samarbeidsavtaler- og forskningsavtaler.

I spissen for det nye danske selskapet er en av de ledende spesialister innen immaterialrett, advokat Lars Karnøe (se bilde øverst på siden), og på sikt har PV Legal planer om å utvide bemanningen ytterligere i den kommende perioden.

Lars Karnøe, som er bosatt i Århus, har base på Plougmann Vingtofts kontor i Århus, men vil selvsagt være tilgjengelig for alle Plougmann Vingtoft sine kunder og i nært samarbeid med IPR-rådgivere ved firmaets andre kontorer.

Lars kommer fra stillingen som seniorrådgiver hos det internasjonale advokatfirmaet Bird & Bird, og medbringer en unik kompetanse innenfor IPR; fra ideen oppstår, etablering av rettigheter og håndhevelse. Lars har dessuten møterett for Høyesterett og fungerer som voldgiftsdommer ved flere internasjonale instanser og har mer enn 20 års erfaring i å føre saker for virksomheter i komplekse IPR-konflikter og rettstvister.

Dersom du ønsker å vite mer om PV Legals ulike tjenester i Danmark og hvordan vi kan hjelpe din forretning, så er du velkommen til å kontakte Head of Legal, Lars Karnøe,, eller adm. direktør i Plougmann Vingtoft, Annette Siewert Lindgreen.

Dersom du ønsker juridisk rådgivning i Norge, må du gjerne ta kontakt med advokat Stine Sønstebø.

LES OGSÅ: Film: IPR i en verden av lyd