Takk for et helt spesielt og minneverdig år!

Headerbillede: Ian Schneider / unsplash.com

våre kunder og samarbeidspartnere god jul og godt nyttår.

Vi vil gjerne takke for et godt og fruktbart samarbeid gjennom 2017, og samtidig sende et takk til alle dere som var med på å feire vårt 50 årsjubileum i årets løp ved forskjellige arrangementer.
2017 ble på flere måter et ganske spesielt år, og vi ble bl.a. kåret som IP Firm of the Year 2017 i Danmark av det anerkjente, britiske analyse- og nyhetsmediet Managing Intellectual Property.

Vinneren av den ettertraktede pris utpekes bl.a. på grunnlag av intervjuer med virksomhetens kunder, og vi vil derfor også gjerne her sende et stort takk til alle dere som fremhevet våre prestasjoner og resultater i den underliggende analyse. Vi er meget stolte av prisen, og vi vil hele tiden arbeide på å matche våre kunders behov og forventninger, og dermed kunne få mulighet til å være kandidat til den fine utmerkelse igjen.

Som IPR-rådgivere arbeider vi hver dag på å hjelpe våre kunder med å styrke deres konkurranseevne gjennom bruken av IPR og på denne måte skape vekst gjennom kreativitet og innovasjon. Hos Plougmann Vingtoft ønsker vi et nytt år velkommen, hvor vi fortsetter det gode samarbeidet med våre kunder med vår misjon i sikte. I tråd med dette fortsetter vi i 2018 med vårt store fokus på den digitale verden, der bl.a. kunstig intelligens og robotteknologi spiller en svært viktig rolle.

I denne herlige juletid vil vi gjerne dele vår splitter nye kortfilm: IPR i en verden av lyd med dere. I filmen møter dere en av våre spesialister, som fortelle som sin lidenskap og deler sin store tekniske viten som en av Danmarks ledende IPR-rådgivere innenfor lyd og akustikk. God fornøyelse!

God jul og godt nyttår! Hos Plougmann Vingtoft ser vi frem til det nye år sammen med dere.

Med vennlig hilsen,


Annette Siewert Lindgreen
CEO