Phone: +45 81 44 65 69
Email: jaa@pv.eu

Jakob Andersen

Legal Counsel

Master of Laws

Jakob er tilknyttet Plougmann Vingtofts danske advokatanpartsselskab som juridisk konsulent, på bakgrunn av sin omfattende kompetanse om beskyttelse og håndhevelse av varemerker, design og domenenavn, både i Danmark og internasjonalt. Videre har Jakob lang erfaring med IPR-strategi og optimalisering af IPR-porteføljer.

Jakob har gjennom flere perioder vært en del av ECTA’s (European Communities Trade Mark Association) Harmoniseringskomité, som har utarbeidet svar og innstillinger til europeiske instanser, spesielt innenfor varemerkeområdet.

Jakob kan dessuten tilby rådgivning om markedsføringsmessige og opphavsrettslige forhold på internett, og har omfattende kunnskap om og innsikt i håndtering av krenkelser online, bl.a. på handelsplattformer og i Google Adwords/Google Ads, samt i forhold til andres urettmessige bruk av innhold og bilder.

Avslutningsvis avholder Jakob også seminarer og workshops innenfor IPR, både for virksomheter og universiteter. Jakob har undervisningserfaring innenfor immaterialrett fra Aalborg Universitet.