Phone: +45 87 32 18 11
Mobile: +45 22 68 55 88
Email: kvb@pv.eu

Kristoffer Vandborg Bro jobber med IPR i følgende industrier:

Kristoffer Vandborg Bro

Senior Patent Attorney, CDPA

BSc Sports Science, MSc Biomedical Engineering

Kristoffer Vandborg Bro er en sertifisert, dansk patentfullmektig, og spesialist i rettssaker, innsigelser, due diligence, strategisk styring av patentporteføljer, freedom-to-operate-analyser samt utarbeidelse og behandling av patentsøknader.

Kristoffer er en erfaren IP-spesialist innen maskinteknikk, fremstillings- og materialprosesser, robotteknologi, medisinsk billeddannelse og software/informatikk. Dessuten har Kristoffer bistått i adskillige rettssaker ved Sø- og Handelsretten samt ved innsigelses- og ankesaker ved EPO.

Med Kristoffers tidligere erfaring som R&D-ingeniør hos en virksomhet spesialisert innen medisinsk utstyr, har han spesielt interesse for og kompetanse rundt medisinsk utstyr og implantater i kardiovaskulær intervensjon. Samtidig er han både oppfinner og medoppfinner på flere patenter fra tiden før sin ansettelse hos Plougmann Vingtoft. Kristoffer har dermed en solid forståelse av både klientens og rådgiverens perspektiv med tanke på arbeid med immaterielle rettigheter og deres anvendelse.

IP Star Rosette