Phone: +45 33 63 95 71
Mobile: +45 51 22 60 41
Email: pel@pv.eu

Pernille Elmedyb jobber med IPR i følgende industrier:

Pernille Elmedyb

Patent Attorney

MSc Pharmacy, PhD Electrophysiology

Som farmasøyt er Pernille ekspert på legemidler. Gjennom sin praktiske erfaring med legemidlers livssyklus har Pernille opparbeidet en unik ekspertisen innen medisin, og har omfattende farmasøytisk kunnskap (inkludert legemiddelformulering og produksjon av legemidler), kjemi, biologi og kvalitetskontroll (GxP). Pernille kjenner de forskjellige aspekter av legemidlers sammensetning fra sin grunnforskning, sin erfaring med legemiddelutvikling i et farmasøytisk selskap og fra de kommersielle aspekter av legemiddeldistribusjon og kundekontakt.

Pernille har tidligere jobbet i et dansk farmasøytisk selskap med fokus på preklinisk utvikling av in vivi  og in vitro- metoder for sentralnervesystemet og hjertet. Før det har hun forsket i farmakologi ved PHARMA, Københavns Universitet, med spesielt fokus på in vivo og in vitro migrenemodeller. Hun har dessuten arbeidet med salg, opplæring og distribuering av legemider i et dansk firma. Pernille har også arbeidet som postdoktor på Københavns Universitet, hvor hun tok sinl doktorgrad fra Graduate School of Neruroscience.

Pernille arbeider med saksbehandling av større patentfamilier innen farmasi, bioteknologi, kosmetikk/naturbaserte produkter og medisinsk utstyr. Pernille har i sitt profesjonelle virke ervervet spisskompetanse innen flere tekniske områder, inkludert blodkoagulering, smertestillende- og kreftmedisin, formulering av tabletter, kremer og lotions, solkremer og antiperspiranter. Hun arbeider også med patentsøknader for små nyetablerte virksomheter, akademiske institusjoner, så vel som for multinasjonale selskaper, og hun hjelper store og små firmaer med deres generelle patentstrategier og kommersialisering. Hun har også erfaring med krenkelsesssaker i Danmark. I tillegg har Pernille erfaring med patensøknadsanalyser, patenterbarhetsanalyser, freedom-to-operate analyser (FTO) og patentovervåkning.

Pernille har arbeidet med patenter siden 2008.