IPR-kommersialisering

IPR-kommersialisering betyr å gjøre ideer til forretning ved å transformere ideen eller oppfinnelsen til et objekt som kan kjøpes og selges. Men veien til kommersialisering kan være kompleks.

Hvordan kan din virksomhet dra nytte av ny teknologi?

Uansett om du selv er i gang med å utvikle et nytt produkt, eller om du overveier å investere i teknologi som ennå er på et tidlig stadium, så kan du dra nytte av å oppsøke en sparringspartner rundt det kommersielle potensialet i den aktuelle teknologien.

Plougmann Vingtoft tilbyr evaluering av teknologiens konkurranseevne og mulig tilpasning til markedet. På denne måten får du tilgang til en uavhengig vurdering, som kan støtte din virksomhet når dere senere skal definere den fremtidige strategien og utnytte teknologien best mulig.

Vår grundige kommersielle analyse gjør det også lett for investorer å velge de spirende teknologier som har det beste markeds- og salgspotensialet.

Våre kombinerte tjenester innen IPR og kommersialisering hjelper deg hele veien

Det som gjør vår metode unik, er det veletablerte samarbeidet mellom profesjonelle kommersialiseringsfolk og toppkvalifiserte juridiske og tekniske eksperten innen alle aspekter av IPR.
Vi beskjeftiger et stort team av dedikerte og spesialiserte IPR-rådgivere, som inkluderer 19 medarbeidere med tittelen European Patent Attorney og et like stort antall erfarne koordinatorer (paralegals).

Det betyr at vi kan håndplukke det beste teamet til å hjelpe våre klienter og ivareta de individuelle behov.
Vi støtter våre klienters aktiviteter innen kommersialisering og hjelper dessuten til med å beskytte og forsterke deres ideer og oppfinnelser.

Et godt valg – også når det gjelder teknologioverføring…

Vi har mer enn 40 års erfaring med å assistere universiteter med å beskytte og kommersialisere deres oppfinnelser. Det er vår mission å styrke aktiviteter rundt teknologioverføring hos våre klienter på universitetene, fordi det gjør dem mer attraktive overfor deres samarbeidspartnere. Vi fokuserer på å utstyre våre klienter med en ressurseffektiv rådgivning.

I årenes løp har vårt rådgiverteam arbeidet med hundrevis av prosjekter for mer enn 25 universiteter i Europa.

For mer informasjon om våre tjenester til universiteter, klikk her eller besøk tto.eu