Om oss

Plougmann Vingtoft er et av Skandinavias ledende konsulentfirmaer innen håndtering, beskyttelse, kommersialisering og strategisk bruk av IPR (patenter, varemerker og design). Vi setter IPR på dagsordenen hos våre kunder og gir hver dag råd til bedrifter om hvordan de skal beskytte sine gode idéer. Vi hjelper også bedrifter som blir krenket med å beskytte sin forretning.

I et kunnskapssamfunn er nye idéer og oppfinnelser fundamentet for mange suksessfulle virksomheter, og nettopp derfor er det ofte av avgjørende betydning for virksomhetens konkurranseevne å sikre sine IPR-rettigheter. Her kan Plougmann Vingtoft bidra med mye ved å gi råd, veilede og navigere virksomhetene i det globale IPR-systemet, slik at de kan treffe de riktige beslutningene og beskytte sin forretning på best mulig måte.

Gjennom mer enn ti år har en rekke ledende, utenlandske fagmagasiner innen IPR og immaterialrett anerkjent Plougmann Vingtoft som en av Danmarks ledende konsulentvirksomheter innen immaterialrett. Dette bekrefter vår høye kompetanse og troverdighet i IPR-bransjen.

Vi beskjeftiger ca. 60 dedikerte medarbeidere, som tar seg av vår store kundekrets i inn- og utland. Helt fra innovative oppstartsfirmaer til multinasjonale virksomheter innen alle industrier.

Vi skreddersyr naturligvis våre løsninger etter den enkelte kundes behov og budsjett, og arbeider alltid etter en ”best man for the job”-praksis i våre oppgaver.

Kontakt våre eksperter

  • Få mer informasjon om hvordan vi behandler og beskytter dine data her