Kunder

Vår kundeportefølje omfatter alt fra små entreprenører til store internasjonale selskaper. I Plougmann Vingtoft har vi en helhetlig tilnærming til IPR. Det betyr at vi gjør et poeng av å lære deg og din virksomhet å kjenne, slik at vi kan nå en dypere forståelse av både bedriften og din IPR situasjon. På den måten kan vi skreddersy en løsning for å møte dine behov og budsjett, noe du vil dra fordeler av både nå og i fremtiden.

I Plougmann Vingtoft gjør vi et poeng av å lære den enkelte kunde å kjenne.

Vårt store team av eksperter står klare til å gi deg råd om IPR-spørsmål, uansett størrelsen på virksomheten din og hvilken industri du arbeider innenfor. Alle våre eksperter har dyp faglig innsikt og interesse i de forskjellige vitenskapelige områder, noe som skinner gjennom i vårt engasjement og dedikasjon til å beskytte oppfinnelsen din.

Våre rådgivere har minimum en bachelorgrad, de fleste har imidlertid en master- eller en doktograd innen sitt tekniske område. I tillegg har de diverse juridiske kurs. Noen av oss er således ”Certified Danisk Patent Agents (CDPA)”, utdannet ved DIFI (Dansk Institut for Immaterialretsuddannelse). En del av oss er også utdannet ved CEIPI (Center for International Intellectual Property Studies), og har bestått European Qualification Exam (EQE). Vi har derfor gjort oss fortjent til tittelen European Patent Attorney, noe som gir oss adgang til å representere kunder overfor den europeiske patentmyndigheten (EPO).

Vi setter vår ære i å utfordre våre kunders idéer og løsninger med kreativ sparring for å sikre at du får den støtte og rådgivning som vil gjøre deg konkuransedyktig.

Les mer om de oppgaver vi løser for våre kunder: