Å jobbe hos oss

Har du en sterk faglig bakgrunn, rett innstilling og drivkraft, er det flust av spennende muligheter hos Plougmann Vingtoft. Her har du sjansen til å gjøre karriere hos en av de beste rådgivningsfirmaene i bransjen.

Vi tilbyr spennende og utfordrende stillinger hvor du kommer tett på de gode ideene, og hvor du får mulighetene til å hjelpe dem fram. Vi jobber med alle slags kunder – fra oppstartsbedrifter til multinasjonale selskaper med store IP-porteføljer – og målet vårt er å sette nye standarder for hva en kunde kan forvente av å samarbeide med en IP-rådgiver.

Vi legger stor vekt på at rådgiverne våre både er dyktige på sitt tekniske felt og har interesse og teft for å inngå i nye relasjoner. I tillegg mener vi at en mangfoldig medarbeiderstab er en forutsetning for å skape en kreativ og innovativ kultur som gjør oss i stand til å forstå våre kunders mange behov.

Se videoer om medarbeiderne våre

“Du skal være en utadvendt nørd – to ord som har temmelig motsatte betydninger, men som virkelig definerer de kvalitetene du skal ha for å være en god patentrådgiver”.

Møt Matteo

“De fleste av våre kunder vet at vi leverer en høy kvalitet og har ressurser til å behandle mange forskjellige oppfinnelser eller ideer. Og det kommer nye iverksettere og nye ideer til hele tiden”.

Møt Charlotte

“Det er en fordel å ha stor spesialteknisk kunnskap. Det er viktig fordi våre kunder er ‘top of the pop’ innenfor deres tekniske områder, og det er viktig at vi kan matche dem og forstå hva de snakker om”.

Møt Michael

Videreutdannelse og videreutvikling

Hos Plougmann Vingtoft har vi fokus på at medarbeiderne våre skal videreutvikle sine profesjonelle og faglige ferdigheter. Det er en del av hverdagen hos oss å holde seg oppdatert, tilegne seg ny viten og dele sin viten med andre. Som nyansatt blir man tilknyttet en mentor og får intern utdannelse tilpasset ens stillingsfunksjoner og -nivå. Alle nye medarbeidere får introduksjon til prosesser som skal sikre et høyt kvalitetsnivå for hver enkelte oppgave.

Flere av våre rådgivere får tilbud om å gjennomføre den ettertraktede utdannelsen European Qualifying Examination (EQE). Flere av våre IP-koordinatorer (paralegals) tilbys også videreutdannelse innen sine felt, blant annet gjennom utdannelsen som Qualified Intellectual Property Administrator (QIPA).

Mange av våre rådgivere er etterspurte som foredragsholdere både i inn- og utland, og flere underviser også i IPR på universiteter og hos firmaer. Hvis du vil vite mer om karrieremuligheter hos Plougmann Vingtoft, er du alltid velkommen til å kontakte vår HR-manager Ida Maria Priem.

Karriere hos Plougmann Vingtoft?

Det er for tiden ingen ledige stillinger, men du er velkommen til å sende en åpen søknad til job@pv.eu.

Vær oppmerksom på at e-post til og fra job@pv.eu ikke er kryptert, men vi behandler søknaden din konfidensielt og nøye.  Vi ber om at søknaden din ikke inneholder personnummer. Les mer om vår behandling og beskyttelse av informasjonen din her