Job & karriere

Å jobbe hos oss

Som ansatt i Plougmann Vingtoft har du mulighet til å utvikle en unik karriere hos en av de beste i bransjen. Vi tilbyr en spennende og utfordrende jobb, hvor vi arbeider sammen i team og samtidig har egne kunder og selvstendig ansvar. Sammensetningen av din kundeportefølje og de oppgaver du skal løse, sikrer deg en kontinuerlig faglig og personlig utvikling.

Et av våre mål er å sette nye standarder for hva kundene kan forvente av samarbeidet med et IPR-rådgiverfirma. Derfor legger vi stor vekt på at våre IPR-rådgivere innehar dyp, faglig kompetanse, i samspill med et sterkt kunde- og salgsgen; det vil si, hos oss er det ikke nok å være dyktig innen sitt tekniske felt – det kreves også av deg at du har interesse og teft for mellommenneskelige relasjoner.

I Plougmann Vingtoft er det en livlig dialog på tvers av organisasjonen. Det er høyt under taket og korte beslutningsveier. Vi har et sterkt kollegialt samhold og samarbeider på tvers av teamene, fysiske lokasjoner og arbeidsfunksjoner. Det praktiserer vi blant annet gjennom «best man for the job»-tilnærmingen for å løse oppgaver, enten det er internt i organisasjonen, eller for våre kunder.

Vi mener at en mangfoldig arbeidsstyrke er en forutsetning for å skape en kreativ og innovativ kultur som hjelper oss å sette oss inn i våre kunders mange behov. Derfor setter vi alltid sammen våre team uavhengig av alder/ansiennitet, etnisitet og kjønn.

Når du søker jobb hos oss, søker du samtidig om en plass på det beste laget. Våre rådgivere og koordinatorer er blant de beste i bransjen, både som tekniske fagfolk og prosessorienterte rådgivere, som alltid tenker kunden først.

Har du en sterk faglig bakgrunn, den rette innstillingen og drivkraft, er det masser av spennende karrieremuligheter hos Plougmann Vingtoft.

Se ledige stillinger


Se film med våre medarbeidere:

Å arbeide i et av Skandinavias beste IPR-firmaer som utlending

“Du skal være en utadvendt nerd – to ord – med temmelig motsatte betydninger, men som virkelig definerer de kvaliteter du skal ha for å være en god patentrådgiver”.

Matteo Biancardo kommer fra Italia, men forelsket seg hodestups i Danmark på en sommerskole på DTU i 2002. Vel vitende om at han ikke ønsket å være akademisk forsker resten av livet, bestemte han seg for å søke jobb i Plougmann Vingtoft. I dag bor Matteo i Danmark med sin familie, og har arbeidet hos oss i åtte år. I filmen deler han sine erfaringer med å arbeide i PV og bo i Danmark


Om spranget fra forsker til patentrådgiver

”Hver eneste dag sitter jeg med et eller annet spennende prosjekt, som noen har lagt masse energi i, Det synes jeg er et stort ansvar”.

Andreas Lauge Christensen har en Ph.d.-grad i Bio-nanoteknologi, og arbeider som Patent Attorney i Plougmann Vingtoft. Han har valgt jobben bl.a. for å være i kontakt med de nyeste teknologiene og han elsker å sette seg inn i detaljrikdommen i kundenes prosjekter. Se og hør Andreas’ historie her.


LÆS OGSÅ: Best innenfor patenter og varemerker for 11. året på rad

 

Tilbake til toppen