Asian Desk

Asian Desk hos Plougmann Vingtoft har spesiale i å rådgi kunder fra Asia om å beskytte deres forretning på det europeiske markedet og omvendt. Asian Desk har derfor stor kjennskap til et av verdens raskest voksende IPR markeder.

Skreddersydd, strategisk rådgivning om europeisk lovgivning

Kulturell forståelse er én ting Asiatiske virksomheter må være oppmerksomme på når de entrer det Europeiske marked. En annen viktig del av en suksessfull utbredelse på det europeiske markedet er en sammenhengende strategi og en solid forståelse av det europeiske IPR-systemet.

Plougmann Vingtofts team i Asian Desk arbeider med en lang rekke kunder fra Asia, særlig japanske, kinesiske og sørkoreanske virksomheter. Teamet har mange års erfaring med å håndtere utenlandske PCT-innleveringer og søknader.

Utpreget kjennskap til IPR-systemet i Asia

Når du arbeider med Plougmann Vingtofts Asian Desk møter du Japanese Patent Attorney Shinji Okayama, og European Patent Attorney Lasse Ringhofer. Sammen bistår de kunder med kyndig rådgivning og stor innsikt i IPR-systemet i Asia.

Med utpreget kjennskap til marked, lovgivning og forretningskultur i de gjeldende landene kan Asian Desk hjelpe store og små europeiske virksomheter med å sikre sterke markedsposisjoner i Asia.

Kontakt Asian Desk

Er din virksomhet trådt inn på markedet i Asia? Eller er du ved å undersøke potensialet for å utvide din forretning? Uansett hva kan Plougmann Vingtoft gi et verdifullt innblikk og en god idé om hva du skal være oppmerksom på i hvert enkelt land.

Kontakt Plougmann Vingtofts Asian Desk i dag for et uforpliktende møte.