Portrait of consultant Anette Hegner
Mobile: +45 53 54 30 10
Email: ahe@pv.eu

Anette Hegner jobber med IPR i følgende industrier:

Anette Hegner

European Patent Attorney

MSc Chemical Engineering

Anette Hegner er en erfaren European Patent Attorney som har særlig fokus på strategiske og forretningsmessige aspekter ved IPR, herunder lisens- og samarbeidsavtaler samt etablering og implementering av operasjonelle IPR-strategier.

Anette Hegner er teknisk generalist og jobber med IPR innen bioteknologi, organisk, uorganisk og teknisk kjemi, mekanikk og fysikk med mer.
Hun hjelper kunder med å oppbygge verdiskapende patentplattformer, gjennomføre selskapsgjennomganger og forhandle saker. Dessuten har hun omfattende erfaring med utarbeiding, saksbehandling samt vurdering av validitet/krenkelser.

I tillegg til dette har Anette en imponerende resultatliste for håndtering av innsigelses- og ankesaker ved det Europeiske patentverket (EPO). Hun er også involvert i utviklingen av europeisk patentlovgivning og -praksis.

Hun har jobbet med IPR siden 1987, både i industrien og med privat praksis. Før hun ble en del av Plougmann Vingtoft via selskapsfusjon, drev Anette sitt eget IPR-rådgivningsfirma.

Anettes profesjonelle medlemskap og titler:

  • Vice President of the EPPC (European Patent Practice Committee) under the EPI
  • Chair of the EPPC Guidelines Group
  • Member of the Standing Advisory Committee before the EPO