Store virksomheter

Header bilde: Pixabay.com

Over tid får store virksomheter ofte samlet en omfattende og kompleks patent- og varemerkeportfølje for å beskytte sine rettigheter og kommersielle interesser. Med så store IPR-porteføljer er det ofte en utfordring å skape en samlet, strømlinjeformet IPR-strategi og holde den viktige oversikten.

Vi skreddersyr våre løsninger til den enkelte kunde. Ingen oppgaver er for vanskelige.

Vi tilbyr administrasjon av patentporteføljer, hvor våre eksperter håndterer kundens patentfrister og utvider porteføljen ved å utforme og innlevere nye patentsøknader, Våre tjenester kan skreddersys til hver enkelt kunde og omfatter f.eks. freedom to operate-analyser (FTO), kartlegging av patenter, IPR-administrasjon, konkurranseovervåkning og innsigelser, krenkelser og rettssaker.

Ingen oppgaver er for vanskelige for oss. I tillegg til våre egne eksperter, samarbeider vi med pålitelige, lokale firmaer i hele verden, for å sikre at våre kunders forretning er i sikre hender, uansett hvilket markedet man vil inn i.

FINN UT MER: Utforsk våre forskjellige tjenester og kompetanse

 

I tillegg til patentrådgivning, tilbyr vi administrasjon av varemerkeporteføljer, Vårt dyktige varemerketeam har mange års erfaring med å representere kunder fra hele verden med varemerker, designbeskyttelse, opphavsrett og domenenavn. Vårt varemerketeam hjelper kundene med hele varemerkeprosessen, fra innledende undersøkelser og søknader i internasjonale markeder til registrering krenkelsessaker. Våre varemerkeeksperter håndterer søknader i både Danmark, Norge, EU (CTM) og internasjonalt gjennom Madridprotokollen (WIPO).

I tillegg tilbyr vi konsulenttjenester for kommersialisering, teknologioverføring, markedsundersøkelser og teknologisk drevet næringsutvikling. Det betyr at vi har lang erfaring i hjelpe våre kunder med å markedsføre nye teknologier.

Les kundehistoriene, og hør mer om hvordan vi beskytter, håndhever og kommersialiserer immaterielle rettigheter som patenter, ”bruksmodeller”, varemerker og design for store virksomheter.


ULSTEIN: IPR strategi i tre trinn

0031-Bourbon-Orca_350x350

 

Ulstein Groups X-BOW® er et prisvinnende skipsdesign som gjør det lettere for skip å seile gjennom høye bølger. Bak ligger det en trefoldig IPR strategi, patent-varemerke- og designbeskyttelse, utviklet i samarbeid med Plougmann Vingtoft.

Ulstein har solgt 100 eksemplarer av sin bølge brytende og miljøvennlig XBOW® skrog.

Les mer om Ulstein Group

 

KAMSTRUP: Patenter skapte vekst for innovativ nisjevirksomhed

Plougmann Vingtoft har vært med fra begynnelsen av Kamstrups veksteventyr, og med hjelp fra våre patentrådgivere har patentporteføljen vokst støtt og stadig i takt med bedriftens suksess.

«Selv når et selskap håndterer deler av patenteringsprosessen in-house, vil de enorme ressursene som kreves for å kjøpe …» forklarer Michael Friis Sørensen, Senior Patent Attorney i Plougmann Vingtoft.

Les mer om Kamstrup

 

NOVOZYMES: En Global Produkt- og Varemerkeportefølje

Virksomheter med global tilstedeværelse har ofte mange og varierte produkter som tilpasses lokaler markeder. Biotekgiganten Novozymes A/S opplever dette på nært hold da virksomhetens bruk av enzymer i vaskepulver endres alt etter hvilket kontinent det benyttes på. Plougmann Vingtoft har ansvar for firmaets varemerkeportefølje hvor produktenes allsidighet virkelig viser seg.

Les mer om Novozymes