Små og mellomstore virksomheter

For mange små og mellomstore virksomheter kan det gi uforutsette konkurransefordeler å gjennomgå virksomhetens IPR-strategi på nytt. Mange av våre kunder i dette segmentet har ingen eller bare noen få medarbeidere med ansvar for IPR, og er derfor nødt til å outsource IPR-oppgavene sine,

Det krever tillit å la andre ta vare på virksomhetens mest verdifulle ressurs. Vi er en pålitelig rådgiver og sparringpartner innen alle områder av IPR og ivaretar oppgaver så som utforming og innlevering av søknader, freedom to operate-analyser (FTO), IPR-administrasjon, lisensiering, innsigelser, krenkelser og rettssaker for våre kunder i hele verden.

Vi er klare til å ta det fulle ansvar for våre kunders patent- eller varemerkeporteføljer eller ganske enkelt avlaste kundene i travle perioden når arbeidsbyrden blir for stor. Ingen oppgave er for liten eller for stor for oss.

FINN UT MER: Utforsk våre forskjellige tjenester og kompetanse

 

Til syvende og sist hjelper vi våre kunder med å generere resultater som kan ses på bunnlinjen, ved å definere klare IPR-mål i en kreativ, fleksibel og profesjonell prosess.

Ler mer om hvordan vi skaper ny kunnskap og verdi for SMV’er nedenfor.


LATTEC: Patentering av den intelligente melkemaskin

Lattec_1600x1000

Lattec har pr. dags dato kontrakter for ca. 16.000 kyr som benytter systemet, som er beskyttet av en lang rekke patenter. Plougmann Vingtoft har samarbeidet med Lattec fra begynnelsen av utviklingen av Herd Navigator og stakk ut en retning for å sikre full beskyttelse av rettighetene til systemet.

Les mer om Lattec

FREDERIKSDAL: Internasjonal varemerkestrategi bar frukter i Kina

007

Plougmann Vingtofts varemerkesjef, Ellen Breddam, tok kontakt med Harald Krabbe for å hjelpe virksomheten med en internasjonal varemerkestrategi.

«Hvis man ikke beskytter sine varemerker før man begynner å selge, særlig til Kina, risikerer man at andre registrerer varemerket, så blir man nødt til å kjøpe rettighetene tilbake for en liten formue…

Les mer om Frederiksdal