Plougmann Vingtoft er oppført blant de beste varemerkefirmaer i 2018

I den nyeste magasinutgivelsen har ’Managing Intellectual Property’ (MIP) offentliggjort listen over varemerkefirmaer som er blitt spesielt fremhevet i IP Stars-undersøkelsen for 2018. Igjen i år, er Plougmann Vingtoft vel plassert blant de beste firmaer i Danmark når det handler om varemerke- og designrådgiving. Samtidig er vi også glade for at vi har opprettholdt plasseringen i Tier 3 i Norge i samme kategori.

Plasseringene på listen understreker vår posisjon som noen av de ledende eksperter på varemerke- og designområdet – en posisjon som for nylig ble understreket da vi mottok anerkjennelse av rangeringsmediet ’The World Trademark Review 1000’.

Vår varemerke- og designavdeling er i rivende utvikling og har nettopp utvidet med nye, sterke profiler samt inngått et spennende strategisk partnerskap med det nystiftede advokatselskapet PV Legal, og vi kan nå også tilby advokatbistand innenfor IPR-tjenester til våre kunder. Dette betyr at vi sikter på en enda sterkere plassering på neste års rangliste.

IP STARS-ranglisten er basert på offentlig tilgjengelig informasjon, spørreskjemaundersøkelser og grundige 1:1-intervjuer med bransjens fagfolk og representanter fra industrien, som er samlet inn i en periode på over et halvt år. Dette gjør IP STARS-ranglisten til den ledende og mest pålitelige i IPR-bransjen.

LES OGSÅ: Plougmann Vingtoft varemerketeam får internasjonal anerkjennelse

LES OGSÅ: Plougmann Vingtoft ruster opp med advokatkompetanse i Danmark