Plougmann Vingtoft blir «Firm of the year» under Global IP Awards

For andre gang kunne Plougmann Vingtoft ta tittelen som «Patent Prosecution Firm of the Year» med hjem fra Global IP Awards, da tre av våre spesialister den 19. oktober 2023 var på prisutdelingen i London.

Kvelden den 19. oktober 2023 var IPR-spesialister fra hele verden samplet i London til Global IP Awards for å hylle virksomhetene og ekspertene som har utmerket seg gjennom året. Blant gjestene var tre eksperter fra Plougmann Vingtoft, som var begeistrede over å kunne hente hjem den prestisjefylte prisen.

Vi er utroligt stolte over at modtage prisen igen og glade for den anerkendelse, som vores indsats og gode resultater får. Vi lægger stor vægt på at gøre os relevante i de forretningsområder, vi opererer inden for, og derfor er vi beærede over det skulderklap fra branchen, som prisen er

Finn Strøm Madsen, CEO hos Plougmann Vingtoft

Global IP Awards holdes av to av IPR-bransjens mest velrenommerte ranking-institutter, WTR (World Trademark Review) og IAM Patent 1000. Hvert år utfører de en dyptgående og uavhengig undersøkelse av bransjen, som gjør dem i stand til å utgi en liste over de ledende IPR-ekspertene på tvers av domener verden over. Denne researchen danner grunnlaget for et detaljert, nettbasert oppslagsverk, og den årlige prisutdelingen i London.

Det var andre gang Plougmann vant prisen som «Patent Prosecution Firm of the Year – Denmark». Første gang var i 2020.

Else Lawrence, Charlotte Søsted og Michael Friis Sørensen representerte Plougmann Vingtoft ved Global IP Awards i London.

LES OGSÅ: