Phone: +45 87 32 18 04
Mobile: +45 21 64 75 61
Email: psn@pv.eu

Peter Sørensen

European Patent Attorney, Partner, UPC Representative / European Patent Litigator

MSc Physics & Chemistry

Peter har teknisk kompetanse innen mekanikk, elektronikk, fysikk, optikk og uorganisk kjemi. Han arbeider også med nanoteknologi, biomedisinsk teknikk og dataoppfinnelser. Mer spesifikt har Peter erfaring med vindturbiner, mikroskopi, optisk lagring, medisinske bildeteknikker (kateter, ultralyd, MR, CT etc.), beslutningssystemer (DSS), kirurgiske instrumenter/implantater, mikro/nanolitografi, biodrivstoff mm.

Peter har lang erfaring med identifisering, generering og prosedering av patentrettigheter. Han har spesialkunnskap om utstedte patenter, patentkrenkelser, freedom-to-operate (FTO)-analyser, innsigelser, re-eksaminasjon og ankesaker. I tillegg har Peter erfaring i muntlige prosedyrer ved EPO og Patent- og Varemærkestyrelsen.

Peter deltar i den interne undervisningen av associates i Plougmann Vingtoft, og holder jevnlig foredrag om patentlovgivning.

Han har fullført CEIPIs kurs om patentsaker i Europa på universitetet i Strasbourg. Han er sertifisert til å føre saker ved den felles europeiske patentdomstolen.

Peter har også fullført et mini-MBA-kurs fra Aros Business Academy.

I tillegg til dansk og engelsk snakker Peter litt tysk, fransk og latvisk. Har har arbeidet i Plougmann Vingtoft siden 2002 og er teamleder.

 

IP Star Rosette