Phone: +45 87 32 18 04
Mobile: +45 21 64 75 61
Email: psn@pv.eu

Peter Sørensen

European Patent Attorney, Partner

MSc Physics & Chemistry

Peter har teknisk kompetanse innen mekanikk, elektronikk, fysikk, optikk og uorganisk kjemi. Han arbeider også med nanoteknologi, biomedisinsk teknikk og dataoppfinnelser. Mer spesifikt har Peter erfaring med vindturbiner, mikroskopi, optisk lagring, medisinske bildeteknikker (kateter, ultralyd, MR, CT etc.), beslutningssystemer (DSS), kirurgiske instrumenter/implantater, mikro/nanolitografi, biodrivstoff mm.

Peter har lang erfaring med identifisering, generering og prosedering av patentrettigheter. Han har spesialkunnskap om utstedte patenter, patentkrenkelser, freedom-to-operate (FTO)-analyser, innsigelser, re-eksaminasjon og ankesaker. I tillegg har Peter erfaring i muntlige prosedyrer ved EPO og Patent- og Varemærkestyrelsen.

Peter deltar i den interne undervisningen av associates i Plougmann Vingtoft, og holder jevnlig foredrag om patentlovgivning.

Han har fullført CEIPIs kurs om patentsaker i Europa på universitetet i Strasbourg. Det betyr at han automatisk er sertifisert til å føre saker ved den felles europeiske patentdomstolen, når den trer i kraft.

I tillegg til dansk og engelsk snakker Peter litt tysk latvisk. Har har arbeidet i Plougmann Vingtoft siden 2002 og er teamleder.
  

IP Star Rosette    Who's Who Legal