Sosial ansvarlighet

I Plougmann Vingtoft jobber vi med å implementere miljømessig og sosialt ansvarlige forretningsmetoder i vårt daglige arbeid og kontakt med kunder, medarbeidere og samarbeidspartnere.

Vi er overbeviste om at vårt arbeid kan gjøre en forskjell for planeten, fordi vi hver dag hjelper kundene våre med å gi innovasjon en dytt og å gi nye ideer luft under vingene.

FNs 17 bærekraftsmål

Som en del av vår forpliktelse til sosialt ansvar støtter Plougmann Vingtoft FNs 17 mål for bærekraftig utvikling (SDGer). Disse målene adresserer kritiske globale utfordringer, og vi tilpasser våre daglige forretningsaktiviteter og utviklingsinnsats etter dem. Her er to eksempler på hvordan vi bidrar til FNs SDGer:

  • DIs Diversitetsløfte
    I 2021 underskrev vi Dansk Industris Diversitetsløfte. Dette initiativet omfatter 16 prinsipper som har til formål å styrke kjønnsfordelingen i virksomhet og ledelse og fremme diversitet og inklusjon innen 2030. Les mer om de 16 prinsippene her.
  • IP Matters
    Gjennom vår årlige donasjonsprogram, IP Matters, støtter vi bærekraftige oppstartsvirksomheter. Hvert år utvelger vi en eller flere startups som tilbyr løsninger som påvirker ett eller flere av FNs SDGer. Vi gir ekspertkonsultasjon for å hjelpe dem med å lykkes. Les mer om IP Matters her.

Ønsker du flere eksempler på Plougmann Vingtofts bidrag til bærekraftig global utvikling? Du kan laste ned og lese vår CSR- og bæredygtighedsrapport fra 2023 her: