Phone: +45 33 63 93 66
Mobile: +45 29 92 15 18
Email: clc@pv.eu

Christian L. Christiansen jobber med IPR i følgende industrier:

Christian L. Christiansen

Head of Life Science & Chemistry Group, Partner

European Patent Attorney, CDPA

Christian er European Patent Attorney og har en mastergrad i molekylærbiologi med tilvalg i kjemi fra Aarhus Universitet. I tillegg har Christian bestått CEIPIs kurset «Patent Litigation i Europa».

Før han begynte i PlougmannVingtoft jobbet Christian i et annet stort dansk IPR selskap i København. I tillegg til bakgrunnen i bioteknologi har Christian også omfattende IPR-erfaring innen legemidler og kjemi. Han har vært involvert i flere rettssaker i Danmark og andre nordiske land som strategisk rådgiver og koordinator i komplekse patentrettigheter. Dette har også involvert råd og bistand i forhold til reeksaminasjoner og begrensningsprosedyrer for Patent- og Varemerkestyrelsen i Danmark og innsigelses- og klagebehandlingen overfor EPO.

Christian har også erfaring med statlig behandling av patenter og bruksmønstre, gjennomføring av freedom-to-operate-analyser, due diligence-analyser og i særdeleshet patent- og valideringssaker.

I tillegg har Christian lang erfaring med innlevering og behandling av Supplementary Protection Certificates (CPS) innen medisinal- og agrikulturområdet i Norden.