NOVOZYMES: En global produkt- og varemerkeportefølje

Virksomheter med global tilstedeværelse har ofte mange og varierte produkter som tilpasses lokaler markeder. Biotekgiganten Novozymes A/S opplever dette på nært hold da virksomhetens bruk av enzymer i vaskepulver endres alt etter hvilket kontinent det benyttes på. Plougmann Vingtoft har ansvar for firmaets varemerkeportefølje hvor produktenes allsidighet virkelig viser seg.

Forskjellig produktportefølje for ulike behov

De fleste av oss forbinder vaskemiddel med et pulver som helles i en vaskemaskin. Novozymes A/S er den ledende leverandør av enzymer til bruk i vaskemidler, men allsidigheten ved vaskemiddelet, og dermed enzymene, er videre enn bruken i vaskemaskiner. De fleste av Novozymes enzymer til vaskemidler er optimalisert til bruk i vaskemaskiner. Men ettersom mer enn en milliard mennesker vasker sitt tøy ved håndkraft, er andre typer enzymer og vaskemidler også nødvendige.

Consultant Ellen Breddam visiting Novozymes

Novozymes har skapt Easyzyme®, den første enzym løsning som kan brukes i såpestykker som er den mest utbredte metoden for å gjøre vaskeri i utviklingsland. Bruken av såpestykker til at vaske klær er konvensjonelt en langsom prosess som krever mye vann og innsats. Legge enzymer til de såpestykker som betyr at mindre kraft er nødvendig som flekker kommer ut lettere og behovet for gen vask reduseres.

Easyzyme® er bare et av Novozymes mer enn 700 produkter til bruk i tallrike industrier, noe som fører til en mer effektiv bruk av råmaterialer for bedriftene, reduserer energiforbruk, erstatter tradisjonelle kjemikalier med bærekraftige alternativer og tilby produkter av høy kvalitet.

Profesjonell administrasjon av kompleks varemerkeportefølje

Novozymes globale aktivitet innebærer en stor og allsidig varemerkeportefølge, inklusiv høyt spesialiserte produktkategorier innen jordbruk og biofarma. Virksomheten har mer enn 6.000 varemerkeregistreringer over hele verden.

«Våre varemerkefamilier er meget komplekse og mangefasetterte. Det er derfor essensielt at vi har en varemerkerådgiver som kan håndtere vår varemerkeportefølje profesjonelt og effektivt», sier Claus Michael Andersen, Senior Manager i Novozymes A/S.

«Vi opplever at varemerkeadvokatene hos Plougmann & Vingtoft er dyktige til å kommunisere klart, og utelate for oss unødvendig informasjon. Deres varemerkekoordinatorer har overblikk over vår omfattende varemerkeportefølje og et online system som gir meg eller mine kolleger mulighet til å få adgang til hvilken som helst sak, når som helst, uansett hvor vi er i verden. Dette gjør det lett for meg å utføre mitt arbeid og jeg føler meg sikker i hendene til Plougmann Vingtoft».

Hvis du vil vite mer om vårt arbeid med Novozymes A/S eller våre tjenester vedrørende varemerker, er du velkommen til å kontakte vår varemerkesjef Ellen Breddam.

.