Fire av Plougmann Vingtofts eksperter kåret til «IP Stars 2019»

I år har Plougmann Vingtoft igjen gjort seg positivt bemerket i fagmediet Managing Intellectual Property®, hvor fire av rådgiverne våre har blitt tildelt den prestisjefylte tittelen «IP star».

Managing Intellectual Property® (MIP) ble grunnlagt i 1990 og er i dag den førende internasjonale kilden til nyheter og analyser av den globale utviklingen innen immaterialrett. IP Stars-undersøkelsen strekker seg over en periode på seks måneder og inkluderer spørreskjemaundersøkelser så vel som grundige 1:1-intervjuer med bransjefolk og representanter fra industrien.

Og nå drysser Managing Intellectual Property® igjen IP-stjerner over ekspertene våre, nemlig over de rådgiverne som de anser for å være toppeksperter innenfor bestemte juridiske spesialområder.

For sjette år på rad stråler Plougmann Vingtofts tre «IP Stars» med spesialekspertise i patenter like sterkt:

Utover dette er varemerkesjefen vår, Ellen Breddam, for tredje år på rad blitt kåret til «IP Star» for sin ekspertise innen varemerke og design.

For å bli utnevnt til «IP Star» skal man som rådgiver ha mottatt et betydelig antall anbefalinger fra både kunder og bransjefeller – også fra konkurrerende firmaer.

Vi er stolte over å ha blitt innstilt av våre kunder, samarbeidspartnere og konkurrenter, og vi kjenner oss beæret over å motta en slik heder.

LES OGSÅ: