Få hjelp til varemerkeregistrering

Når du skal søke myndighetene om å registrere og få enerett til ditt varemerke, melder det seg en rekke spørsmål du må ta stilling til. Også spørsmål som du kanskje ikke regnet med kunne ha noe med varemerkeregistrering å gjøre. I søknadsprosessen kan du også møte noen hindringer eller fallgruver som du gjerne vil styre unna. Derfor er det en god idé å få en erfaren rådgiver til å hjelpe deg med søknaden.

Vi står klare til gi deg råd

Sikring av dine rettigheter er en investering i din virksomhets fremtid. VI gir det råd slik at du kan bruke ressursene dine fornuftig.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg? Kontakt oss og ta en prat med en av våre rådgivere:

  • Få en vurdering av din situasjon fra en ekspert i varemerkeregistrering
  • Henvendelsen din er helt uforpliktende og koster deg ikke noe
  • Dersom du ønsker mer informasjon, tilbyr vi et møte som også er gratis og uforpliktende for deg
  • Vi behandler selvsagt henvendelsen din og din sak fortrolig

På denne siden kan du også lese om vår rådgivning, og om hvorfor det er viktig at du sikrer deg rettighetene til ditt varemerke.

Bruk vår erfaring

Vi har i mange år bistått start-up virksomheter innen flere bransjer med registrering av deres varemerker. Vår erfaring har lært oss at jo tidligere en nystartet virksomhet forholder seg til sitt varemerke, og får laget en strategi for beskyttelse, desto bedre. Har du først satt i gang arbeid med produktutvikling og branding, kan det være både dyrt og vanskelig å snu dersom det er hindringer som må overkommes for å sikre rettighetene til ditt brand.

sigarhats_header1600x1000_low-min

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vår rådgivning har fokus på at du skal bruke ressursene dine fornuftig, og på en måte som sikrer deg størst mulig verdi. Vi hjelper deg med å avklare hvilke rettigheter som er de viktigste for deg, og om det eventuelt vil være en idé å dele opp prosessen. Kanskje bør noen rettigheter sikres her og nå, mens andre deler kan vente til et senere tidspunkt. Vi gir deg råd om en strategi for hele forløpet.

Vi hjelper deg med å få avklart en rekke ting som har betydning for sikring av dine rettigheter:

  • Konsept, navn, logo – vil myndighetene godkjenne dette, kan det beskyttes, har andre prøvd med et lignende konsept, navn eller design?
  • Eierskap – hvem skal være innehaver, hvem skal eie navnet?
  • Geografi – hvor skal brandet ditt markedsføres, hvor skal produktet produseres, er det risiko for at andre vil kopiere det eller prøve å sikre seg rettighetene før deg?
  • Forretningsplan – hva skal du registrere, hvor og når?

Når vi har dannet oss et bilde av konseptet ditt og dine ambisjoner, går vi raskt i gang med å sikre de rettighetene du har bruk for. Vi undersøker hvilke hindringer som eventuelt ligger i veien i forhold til både myndigheter og marked, og vi gir deg råd om hvordan du styrer unna problemen.

Vi får utarbeidet selve søknaden på den riktige måten og sikrer at alle formaliteter er på plass slik at myndighetenes saksbehandling går så glatt som mulig.

 

Kontakt våre eksperter

  • Få mer informasjon om hvordan vi behandler og beskytter dine data her

 

Tilbake til varemerker