Varemerker

Stor eller liten virksomhet? Med Plougmann Vingtoft som sparringspartner får du et spesialisert team med noen av de mest erfarne og kompetente varemerkerådgivere i bransjen til å hjelpe deg med din varemerkeregistrering.

Sterke varemerker har stor kommersiell verdi. I et konkurransepreget og globalt marked, der virksomheter kjemper om synlighet og markedsandeler, er et sterkt varemerke et meget verdifullt aktivum – uansett om du driver en stor eller en liten virksomhet.

Plougmann Vingtofts eksperter hjelper deg i alle aspekter av varemerkeprosessen, helt fra undersøkelse og vurdering av søknaden, registering av varemerket ditt og utvikling av varemerkestrategi, til løpende juridisk rådgivning etter registrering.

Vil du høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg med varemerkeregistrering? Kontakt oss og få en prat med en av våre rådgivere:

  • Få en vurdering av din situasjon fra en ekspert i varemerker
  • Din henvendelse er helt uforpliktende og koster deg ikke noe
  • Har du lyst til å snakke videre, tilbyr vi et møte, som også er gratis og uforpliktende for deg
  • Vi behandler naturligvis henvendelsen og saken din fortrolig

Les videre på denne siden om hvordan vi kan hjelpe deg med rådgivning og varemerkeregistrering

Varemerkebeskyttelse styrker ditt brand

Dersom varemerket ditt ikke er beskyttet mot kopiering, blir det en stor og vanskelig utfordring å skape en posisjon i markedet. Med en registrering av virksomhetsnavn, logo, domenenavn, produktnavn mv., gir du deg selv en bedre mulighet til å differensiere deg tydelig fra dine konkurrenter, slik at du kan bygge et sterkt brand.

Plougmann Vingtofts rådgivere arbeider mange forskjellige typer virksomheter, fra gründere til store, multinasjonale selskaper. Vårt varemerketeam har inngående kunnskap om de forskjellige markedene og er blant de dyktigste fagfolk på sitt felt.

Les et par cases med noen av våre forskjellige kunder her:

Konflikter og kommersialisering af IPR

I tillegg til å gi strategisk rådgivning gjennom hele varemerkeprosessen, tilbyr vårt varemerketeam også juridisk rådgivning hvis dine varemerkerettigheter blir krenket av andre.

Vi tilbyr også rådgivning om status på dine IP-rettigheter hvis din virksomhet kjøper opp et nytt brand eller virksomhet, fusjonerer eller beslutter å selge en del av virksomheten med tilhørende varemerker.

Vårt varemerketeam kan også brukes som sparringspartnere hvis du ønsker å kommersialisere ditt varemerke, eller du står overfor lisensiering.

 

Kontakt våre eksperter

  • Få mer informasjon om hvordan vi behandler og beskytter dine data her