Best innenfor patenter og varemerker for 11. året på rad

Vi er svært stolte over igjen i år å kunne meddele, at vårt firma er blitt plassert i den mest anerkjente kategori, ’Tier 1’, i den uavhengige og globale IPR-undersøkelse ’World IP Survey’.

Plougmann Vingtoft blir således for 11. år på rad anerkjent som et av Danmarks ledende IPR-rådgivningsfirmaer innenfor kategorien ”Patent Prosecution”, som er betegnelsen for det arbeid, som utføres med virksomheters oppfinnelser før og etter patentutstedelse – herunder muntlige og skriftlige forhandlinger med Den Europeiske Patentmyndighet (EPO) i München.

Her er et lite utvalg av de uttalelsene IP Stars har mottatt om PV gjennom sin årlige undersøkelse:

(…) a well-known Scandinavian IP firm which is highly recommended for patent prosecution and portfolio management work.


(…) Excellent service and very good at explaining complex issues to non-specialists.

(…) They are willing to pull out all the stops when we need urgent assistance.

Det er rankinginstituttet ’Managing Intellectual Property’ (MIP), som der står bag kåringen av de ledende IPR-virksomheter- og rådgivere over hele verden. Rangeringen er basert på offentlig tilgjengelig informasjon, utførlige spørreskjemabesvarelser, hvor firmaene innsender deres mest viktige kundesaker samt grundige 1:1-intervjuer med bransjefolk og patentkunder fra industrien.

MIP World IP Survey anses av samme grunn som den mest avanserte og respekterte undersøkelsen, som foretas av IPR-bransjen.

Utover å inndele verdens patentfirmaer i forskjellige ”tiers”, utarbeider MIP’s researchere også en liste over såkalte ’IP Stars’, som er de rådgivere, de anser som toppeksperter innen for bestemte juridiske spesialområder.

Våre tre IP Stars innenfor patenter er:

Det er verdt å merke seg at flere av våre eksperter er omtalt i IP Stars-undersøkelsen, blant annet Per Jørgen Nygreen, Katja Sørensen, Thomas Nygaard, Jakob Schwalbe Lohmann og Andreas Lauge Christensen.

I tillegg er vår varemerkesjef Ellen Breddam kåret som Trademark IP Star. Ellen og hennes team har bl.a. fått følgende rosende ord med på vejen:

Breddam is commended by clients: “She provides practical solutions adapted to our industry,” says one; another client appreciates her “prompt feedback, ability to listen to customers and trustworthiness.” Breddam is supported by a team of legal assistants and trade mark attorneys. A client appreciates the team’s “flexibility” and “cost transparency”.

Som fortalt i en tidligere nyhet, er Plougmann Vingtoft dessuten plassert som et av de mest anbefalelsesverdige firmaer i Danmark i 2018, når det handler om varemerke- og designrådgivning. . Les hele nyheten her.

LES OGSÅ: Plougmann Vingtoft varemerketeam får internasjonal anerkjennelse